STIINTA PENTRU VIATA 2014

   Programul “Stiinta pentru viata” s-a deruleat in perioada 1 iunie – 1 noiembrie 2014, program ce a cuprins pe langa informare medicala, sustinerea financiara a 12 cupluri cu afectiuni relationate infertilitatii.

               Deoarece unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus este acela de a asigura accesul oportun si permanent la tratament pentru pacienti si mai ales pentruca programul sustinut de stat nu mai este functional, anul acesta, pe langa programele adresate pacientilor pe care le-am derulat pana in prezent sau campanile nationale de diagnostic si preventie la care am fost parteneri, ne-am straduit sa facem mai mult.

               Astfel, prin bunavointa partenerilor nostri, a luat nastere “Stiintapentru viata”, importanta acestei initiative constand in coalizarea tuturor factorilor posibili in beneficiul pacientilor.

               Cinci centre medicale din Bucuresti, Timisoara si Iasi, o companie farmaceutica si un laborator de analize medicale, precum si asociatia pacientilor SOS Infertilitatea, SRMR – Societatea Romana de Medicina Reproductiva si SRFRA - Societatea Romana pentruFertilitate si Reproducere Asistata, ca asociatii profesionale, se alatura demersului Asociatie Embriologilor AER.